Vi beskytter og bevarer dine verdier

Syralt.no lager kalesjer, presenninger og beskyttelsestrekk til alle formål

Kontakt oss

Om avdelingen

Syralt.no er en avdeling i Brandpark AS som drives av avdelingsleder, Suwannee Phuangwon (Sue). Vi er en erfaren totalleverandør innen kalesjer, presenninger, møbeltrekk og beskyttelsestrekk for utendørs bruk. Vi har et innovativt produksjonsmiljø som alltid streber etter å levere de mest optimale løsningene for både kundene og miljøet.

Unik kompetanse

Sue har lang erfaring og en helt unik kompetanse innen tekstilproduksjon, søm og design fra både Norge og Thailand.

Arbeidserfaring:

  • Daglig leder i Nor Productions AS i Lillesand. Fabrikk som produserte trekk til industrien.
  • Daglig leder hos fabrikken Up2U, med over 40 ansatte i Hua Hin, Thailand. Fabrikken produserer bokseutstyr til MMA og Muy Thai-markedet i Asia og Europa. (Boksehansker i skinn krever manuelt arbeid og mange års erfaring innen søm)
  • Som 12-åring begynte hun som syerske med enkle sømmer til ulike klesplagg. Hun ble raskt en viktig resurs for mer avanserte sømmer og design, spesielt for franske Chantelle´s fabrikk i Bangkok, Thailand.

Morten Bogen er daglig leder i Brandpark AS, et selskap som utvikler egne produkter og investerer i gode produktideer både nasjonalt og internasjonalt. Morten er blant annet gründer av Face2face AS, Materix AS, Brandpark AS. Han har lang erfaring innen salg og økonomi.

Les mer om Brandpark AS

Besøk oss

Syralt.no og Brandpark har kontorer og produksjonslokaler i Brekkestø i Lillesand kommune. Vi produserer skreddersydde produkter for kunder i hele landet. Ta gjerne turen innom for å diskutere tekstiler og design for dine behov.